Tips til et stærkt comeback i jeres klubber efter corona

Et nyt år er skudt igang og desværre lod vi ikke COVID-19 bag os, da vi sprang ind i det nye år. Nye restriktioner er kommet til, og foreningsaktiviteter er derfor forsvindende få. Få tips til, hvordan I får det bedste ud af den ufrivillige ventetid. 

 

Et nyt år er skudt i gang, og desværre har COVID-19 fortsat så godt tag i hele landet, at myndighederne har valgt at sænke forsamlingsforbuddet til max fem personer.

De nye restriktioner kræver en dyb indånding, og savnet efter foreningslivet er stort. Vi håber, at I formår at holde modet oppe og har samlet nogle tips til, hvordan I kan udnytte ventetiden bedst muligt:

 

 • Hold medlemmerne varme via Facebook
  Til trods for, at der ikke er normale aktiviteter i jeres klub grundet corona, men derfor kan I godt mindes klubben og alle de gode oplevelser virtuelt. Dette kan blandt andet gøres igennem engagerende opslag på Facebook, hvor indholdet lægger op til, at man i kommentarfeltet kan dele kluboplevelser eller tagge savnede holdkammerater.Hent inspiration til Facebook her
 • Opkvalificer jeres trænere under corona-ventetiden
  Selvom jeres trænere ikke kan udvikle sig på vanlig vis, kan I udnytte ventetiden til at styrke deres kompetencer. Det kan ske hjemme fra stuen med et eller flere af vores gratis kurser i Idrættens E-læring. De kan fx tage kurset Børn og unges udvikling eller kurset Træningsmiljøet.
 • Få styr på jeres målgrupper
  I knap et år har COVID-19 skygget for foreningsidrætten, men selvom det meste idræt er sat midlertidig på pause, er der lys forude. Udnyt ventetiden til at blive skarpe på jeres målgrupper, så I kommer godt fra start, når foreningsidrætten åbner igen.Tag vores e-læringskursus og få inspiration til arbejdet med eksisterende og nye målgrupper i et fastholdelses- og rekrutteringsperspektiv.
 • Planlæg klubben aktiviteter med et årshjul
  Brug den ufrivillige ventetid til at styrke planlægningen og koordineringen i jeres forening. Skab overblik med et årshjul. Hent en kort guide og en simpel skabelon her.Du kan også tage vores nye e-læringskursus om emnet.

 

Med venlig hilsenBest Regards

 

Karen Pedersen

Formand – President