INFORMATIONER OM DM’er 2020, SAMT OM EM 10-DANS 2020

Kære alle.

I denne stadigt totalt uforudsigelige verden, glæder vi os over at statsminister Mette Frederiksen i mandags kunne meddele, at der måske ser ud til at være lys for enden af tunnelen ift. den nuværende situation. DS har løbende været i kontakt med WDSF og dette års arrangører af mesterskaber i ind- og udland, og vi vil nu forsigtigt gå i gang med at planlægge nye datoer for mesterskaber i Danmark.

Vi arbejder på nuværende tidspunkt på at afholde DM i Standard, Latin og 10-Dans d. 1.-2. august 2020 og har fået accept på at Hvalsø hallen er vores på denne dato. Vi vælger at afholde mesterskabet på det tidligst forsvarlige tidspunkt i håb om at de nykårede danske mestre fra 2020 vil kunne repræsentere Danmark ved de mange mesterskaber som er flyttet og planlagt i efteråret. Netop af samme årsag vil DS’ bestyrelse på førstkommende møde drøfte muligheden for midlertidigt at dispensere fra punkterne i elitestrategien og turneringsreglementet omkring udtagelsesfrister til mesterskaber, da vi fortsat ikke kender de endelige datoer for dem alle.

DS har ligeledes været så heldige at få lov til at afholde EM i 10-dans på vegne af WDSF i Danmark. Vi er kede af at skulle annoncere det på denne måde, men vi fik tildelt mesterskabet kort tid inden Danmark lukkede ned, og derfor har situationen været uvis. Den oprindelige plan var at EM 10-dans skulle have været afholdt i juni måned, men på grund af Covid-19 vil EM blive afholdt. 29. august i stedet. Vi håber at JDS der er arrangør af dette mesterskab vil kunne afholde et flot arrangement i Danmark som afslutning på denne kaotiske tid i hele Europa.

Efter påske vil vi vende tilbage med en dato for de danske mesterskaber i different styles. Pt. forventer vi at afholde mesterskabet senere i efteråret hvor sæsonen for alvor er startet op i alle klubber.

Ovenstående datoer er naturligvis udmeldt med forbehold for at det kan lade sig gøre iflg. myndighedernes påbud på det pågældende tidspunkt

Der er fortsat mange ubekendte (såsom ind-/udrejseforbund, begrænsning i publikum mv. og konsekvenser af disse), som DS’ bestyrelse vil tage stilling til på næstkommende bestyrelsesmøde lige efter påske, når vi forhåbentlig ved mere. Vi melder vores indledende planer ud nu så kan tilrettelægge derefter, men beder om jeres forståelse for eventuelle ændringer hen ad vejen. Pt. kan verden se helt anderledes ud i morgen. Vi vil holde jer løbende orienteret.

DS ønsker jer alle en rigtig god påske. Pas godt på jer selv! Vi håber at vi snart kan komme ind i lidt mere normale forhold.

Vedr. skrivelsen om DM 1-2. august, var der tale om en aprilsnar, DM bliver selvfølgelig ikke afholdt udendørs.

Med venlig hilsen

Bestyrelsen i Danmarks Sportsdanserforbund

About Danmarks Sportsdanserforbund

View all posts by Danmarks Sportsdanserforbund →