Landsholdsudtagelser 2021 – Januar 2021

Med baggrund i den særlige COVID-19 situation, herunder manglende internationale turneringer og yderst begrænset nationale turneringer i 2020, har elitedriften valgt følgende udtagelser:

Landsholdsudtagelser

Eliteatleter:

Errol & Ami, JDS – 10-dans

Malthe & Sandra, ÅS – latin

Pasquale & Sofie, KAF – standard

Dmitri & Signe, ÅS – standard

 

Bruttogruppe (ufuldstændig liste):

Egor & Mie, KAF -latin

Gabrielle & Kristine, KAF – standard

Alexander & Mie, ÅS -standard

Gints & Anna, JDS – 10-dans

 

Landsholdsudtag pt. uden gruppeplacering, junior 2-voksen (i tilfældig rækkefølge)

Dennis & Emily, ÅS

Sergey & Cassandra ,ÅS

Jakob & Malou, KAF

Dimitar & Catrine, BD

Tore & Johanne, JDS

Rui & Anne-Sofie, ÅS

Martin & Melissa, BD

Tobias & Aleksandra, BD

Emil & Cathrine, KAF

Oscar & Anne-Sofie, KAF

Emil & Laura, BD

Lucas & Amalie, BD

Kristian & Victoria, JDS

Marcus & Johanne, JDS

Tyler & Charlotte,BD

Artin & Sigrid, LYAF

Frederik & Liv Lykke, ÅS

Maksim & Frederikke, ÅS

Stephan& Mira, JDS

Marcus & Kaya, BD

 

Ovenstående par bedes kontakte sportschef Mette Elkjær på sportschef@sportsdans.dk inden d. 31 januar 2021. Ved ønske om optag bedes alle udfylde DS samtykkeerklæring, der kan findes her.

 

Elitedriften har valgt kun at udtage 4 bruttogruppe atleter og endnu ikke opdele landsholdet i ”sub-elite” (tidligere kaldet ”bobler”) og kraftcenter ud fra et ønske om, at se ovenstående par og eventuelt nye par op imod hinanden til nationale turnering/turneringer i foråret (hvis national turneringsafholdelse ikke bliver muligt i foråret, tager elitedriften en ny vurdering). Herefter vil elitedriften benævne yderligere par til bruttogruppen samt inddele parrene i ”sub-elitegruppe” (tidligere kaldet boble-gruppen) og ”kraftcentergrupper”. Grundet den aktuelle COVID-19 situation er der ikke planer om, at afholde hverken elitesamlinger eller kraftcentersamlinger før efter nationale turneringer er danset (forhåbentlig i marts/april), og de resterende gruppeplaceringer derved er bestemt.

Første betalings rate vil derfor ligeledes først falde d. 1 maj 2021.

Det forventes dog, at 2021 rummer det kendte aktivitetsniveau (fordelt over april-december) og det almindelige betalingsniveau (se konceptbeskrivelserne her.) Endtil da vil vi forsøge at hjælpe og støtte jer med ekstraordinære COVID-19 tiltag (se nedenfor). Kontakt os gerne, hvis du har forslag til disse.

 

Par, der endnu ikke har danset DS turneringer sammen, fremgår ikke af ovenstående liste. Hvis minimum den ene i partnerskabet eller en single danser i 2020 eller 2019 har deltaget på minimum kraftcenterniveau, kan der ansøges om optag på landsholdet (pt. uden gruppeplacering) via en skriftlig ansøgning til sportschefen. Ansøgningen vil danne udgangspunkt for en virtuel samtale med sportschefen. Ansøgningen skal indeholde:

 

Single:

Hvad er status på partnersøgning? Hvad er der konkret gjort? Hvad er dine ”krav”/ønsker til ny partner?

Hvordan er dine ambitioner, og din lyst til fortsætte dansen på eliteniveau?

Hvordan ser din danseuge ud i en ”normal situation” – hvor/hvor meget træner du? Hvor/hvor meget undervisning modtager du?

 

Nyt partnerskab:

Beskrivelse af ny partner

Det nye ”set-up” – ”normal danseuge”, hvilke trænere, hvilken klub mv

Jeres ambitioner og forventninger til fremtiden, i første omgang resten af 2021

 

 

Indbydelse til virtuelle oplæg mm.

COVID-19 er en hård og vanskelig tid for os alle og vi ønsker at gøre alt, vi kan for at fastholde jeres motivation og udvikling på trods af en svær tid.

Kraftcenterkoordinator Helle Loft arrangerer derfor i samarbejde med elitedriften online sektioner med standard/latin eksperter.

Sektionerne er eksklusive for landsholdet og kræver derfor tilmelding til landsholdet (pt uden betaling). Mere information tilsendes på mail efter tilmelding til landsholdet.

 

Hvis i har spørgsmål er i velkommen til at kontakte sportschef Mette Elkjær, mobil: 22630299 og e-mail: sportschef@sportsdans.dk

 

På vejene af elitedriften

Mette Elkjær, sportschef