Ny formand i WDSF

Efter Lukas Hinder meddelte at han ville trække sig fra sin formandspost på generalforsamlingen i 2018 i Lausanne med en overgangsperiode på fem måneder, blev der afholdt en officiel overdragelse i 2018 WDSF World Championship Standard i Wien, Østrig, den 17. november 2018.

Hinder overførte formandsposten til Shawn Tay, der tidligere har tjent WDSF i rollen som generalsekretær, første næstformand og næstformand for sport i en periode af 21 år.

Ved den officielle overdragelsesceremoni blev Lukas Hinder officielt udnævnt til ærespræsident for WDSF for hans fremragende arbejde til World DanceSport Federation. I over to årtier var Lukas Hinder medlem af WDSFs Presidium og har tjent organisationen som kasserer og Næstformand (2007-2016), før han blev formand i 2016.

Under formandskabet havde Lukas Hinder fik WDSF sin olympiske debut i 2018 under ungdoms olympiske lege i Buenos Aires (ARG). Lukas Hinder er i øjeblikket kasserer og medlem af eksekutivkomiteen for International World Games Association (IWGA), han vil fortsætte med at tjene IWGA og vil fuldt ud støtte WDSF Presidiummet.

Læs den officielle udmelding fra 23/11-2018 her