OPDATERING om DM Standard, latin og 10-dans 2020

APRILSNAR, men der kan læses opdateret information om kommende 2020 mestereskaber i Danmark HER

Som alle ved skulle der have været afholdt DM i standard, latin og 10-dans den netop forgangne weekend, dette blev desværre afbrudt af den verserende Corona situation.

Som erstatning for dette har KAF som arrangør, været i tænkeboks og er kommet med dette fremragende oplæg som vi, i DS bestyrelse har accepteret og glæder os til at støtte op om.

Vi ved jo alle at forsamlinger udendørs er mere sikre end forsamlinger indendørs, KAF har derfor været i dialog med sundhedsstyrelsen og Roskilde dyreskueplads om afholdelse af, for første gang nogensinde, Danmarksmesterskaberne i standard, latin og 10-dans under åben himmel.
Efter dialog med sundhedsstyrelsen har vi fået sikkerhed for godkendelse af dette arrangement i weekenden 1-2 august, da man fra sundhedsstyrelsens side, føler sig sikker på at udendørs arrangementer af DM’s størrelse vil kunne gennemføres på dette tidspunkt.

Det er derfor med stor glæde at vi, KAF og DS, hermed inviterer til DM i standard, latin og 10-dans den 1-2. august, mere information følger!

Positive dansehilsner
Bestyrelsen i Danmarks Sportsdanserforbund

About Danmarks Sportsdanserforbund

View all posts by Danmarks Sportsdanserforbund →