“Mini Camp” i forbindelse med DM Standard 2018

Kære dansere.

Søndag den 18 marts, dagen efter DM i Standard afholder vi en ” Mini Camp ” I Silkeborg Sportsdanser Forenings dejlige lokaler i Virklund, lige uden for Silkeborg.
Alle aldersgrupper og kategorier kan deltage, også dansere der ikke har deltaget i DM.
Jeg vil opfordre alle dansere, selv jer der kommer langvejs fra til at støtte dette arrangement.
Det er på tide at vi skaber en korpsånd og et kammeratskab I vort forbund.
Jeg har set med egne øjne i andre lande, hvor vigtigt det er at dansere på alle niveauer hjælper og støtter hinanden. Så hvis I er begyndere, vær ikke bange, mød op. Hvis I allerede er erfarne dansere, mød op og hjælp os udvikle vore nye dansere.

Dagen vil starte med et ” Åben Forum ” hvor vore dommere vil fortælle os lidt om deres indtryk af vores dansere. I vil få lejlighed til at stille spørgsmål til dommerne, selv jer der ikke har deltaget i DM vil kunne få gode råd om hvordan I kan udvikle jeres dans.
Derefter er der 10 gruppe timer af 30 minutter af vore dommere hvor I får lejlighed til at lytte, se og danse.

Til slut vil jeg selv give en 30 minutters gruppe time.
Her vil jeg tale om mine indtryk af hvor vi som dansere står, og hvad vi skal arbejde på fremover. Jeg har nu set 3 turneringer på ganske kort tid, Copenhagen Open, rangliste i Ulstrup og DM i Kjellerup og har dermed fået en ganske god idé om hvor vi er.

Alt dette kan I få for 100 kr per person. Det er yderst billigt. For atleter i ynglinge-  og voksen rækkerne som er under Team Denmark støtte er der selvfølgelig ingen betaling.  Tilmelding sendes til  sportschef@sportsdans.dk.  Beløbet indsættes på konto: Regnr. 5472 konto: 1070959, Husk at skrive navn og klub på.

Jeg håber at I alle vil møde op og støtte dette initiativ.

 

Se tidsplanen HER

 

Med venlig hilsen,

Glenn G Weiss

Sportschef,

Danmarks Sportsdanserforbund