Vigtig information vedr Eliteafdelingen.

Som bekendt har vi desværre ikke nogen sportschef pt, efter at Glenn Weiss har valgt at opsige sin stilling.

Efter aftale med Team Danmark, vil vi i en overgangsperiode løse de løbende eliteopgaver i den eksisterende organisation, hvor Mette Elkjær udover EU formandsposten ligeledes vil være konstitueret sportschef. Mette fortsætter hendes daglige virke som psykolog, hvorfor nedenstående løsning er vedtaget.

Til at støtte Mette med forhåndenværende opgaver, vil formand Karen Pedersen påtage sig en del af disse i denne overgangsperiode. Dette vil bla være styring af EM/VM deltagelse/rejser samt diverse Elite- og Kraftcentersamlinger. Kontakt derfor gerne Karen direkte ift. disse emner.

Endelig er vi glade for, at vores mangeårig sportschef, Henrik Larsen, har indvilget i at støtte såvel Mette og Karen med sin erfaring og know how i denne periode. Dette vil dog være på konsulent basis og med backoffice opgaver, da Henrik som bekendt er i fuld gang med et nyt projekt udenfor DS. Henrik vil derfor ikke være i direkte kontakt med danserne og vore andre interessenter på eliteområdet.

Med denne konstruktion er vi overbeviste om, at vi kommer godt igennem denne overgangsperiode – til gavn for vore elitedansere og hele organisationen, og indtil vi har en mere permanent løsning på eliteområdet.

DS-FU