Information omkring Landsholdsamling & Elitesamling

Kære Allesammen

 

Som vi alle kan se er der jævnligt opdateringer/ændringer fra myndighederne i forbindelse med Corona krisen. Myndighederne har mandag opdateret omkring situationen, og det står helt klart at vi ikke kan gennemfører landsholdssamlingen 24-26 April. Dette kommer nok ikke som en overraskelse for nogen, da det længe har set ud til at forsamlingsforbuddet ville blive forlænget. Det vil ikke være muligt for store forsamlinger at mødes før 1. september. Dette er sikkert besluttet for at undgå alle de store musikfestivaller og ligende som har været planlagt i løbet af sommeren, men det er kun mit gæt. På det efterfølgende pressemøde blev det slået fast, at bortset fra den åbning der blev lavet for skoler og andre uddannelsesinstitutioner, ville man tidligst 10 maj, tage stilling til om der vil blivet slækket på restriktionerne omkring forsamlingsforbuddet.

 

Jeg håber og tror på at situationen vil ændre sig og at der bliver løsnet op. Vi har derfor planlagt at slå Landsholdssamlingen samme med Elitesamlingen som er planlagt 23-26 Juli i Aarhus. Dette vil vi gøre ved at forlænge samlingen med en eller to dage og endelig dato vil blive meddelt snarest. Da vi jo har udenlandske trænere, er der jo mange ting som skal falde på plads, og dette ikke kun i Danmark. Jeg krydser dog fingre for at tingene ordner sig, men håber på jeres forståelse hvis vi igen bliver nødt til at ændre planerne.

 

Sammenlægningen af de to samlinger, vil betyde at ALLE par som skulle med til samlingen 24-26 april skal/kan deltage i samlingen i Juli. Elite samt Bobler parrene har allerede datoen i kalenderen og med mere end 3 måneders notits er jeg sikker på at 1 eller 2 dage ekstra burde være muligt. For Kraftcenter parrene har som bekendt ikke samlingen i juli i kalenderen, men igen med mere end 3 måneders notits, håber jeg at alle kan deltage. Desuden er rigtig mange turneringer etc. flyttet til efteråret og jeg tænker at jeres kalender kan blive rimelig presset i sidste halvdel af året. Dette har også været med i overvejelserne og er yderligere en grund til at vi slår to fluer med et smæk, og lægger Landsholds samlingen og Elitesmalingen sammen.

 

Som I sikkert også ved er DM nu planlagt til 1-2 august og dette er selvfølgelig også betinget af at der løses op for forsamlingsforbuddet.

At DM nu ligger umiddelbart efter den planlagte samling i juli, betyder også, at vi ser på om forløbet af samlingen skal ændres. Man kan f.eks forestille sig at noget af forløbet bliver som en “Preparaton Camp” Jeg vil i den forbindelse, meget gerne lytte til jeres input og ønsker som I bedes sende til mig på denne mail.

 

Til sidst er her opdateret information omkring flytning af turneringer. Desuden opfordres til at holde jer opdateret på WDSF’s hjemmeside. Da situationen jo ændrer sig uge fra uge fra land til land, er der stor usikkerhed omkring mange af de store turneringer, så som Grand Slam’s og adskillige EM’er og VM’er.

 

Flytning af VM U/21 & Junior 2 Latin

 

Armenian Dance Sport Federation (ADSF), in correlation with the WDSF decision, changes the date of the event from May, 30, 2020:

 

WDSF World Championship Under 21 Latin,

WDSF World Championship Junior 2 Latin,

WDSF Open Youth Standard & Latin

Transferred, October, 31, 2020, respectively.

All information about the changes can be found on the official WDSF website and www.adsf.am

 

 

 

Flytning af U/21 VM 10 Dans, PD EM Latin

 

The Moldova Dance Sport Federation, in correlation with the WDSF decision, changes the date of the event from May 2-3

 

May 2, Sunday – WDSF Youth Open Latin, WDSF Open Under 21 Latin, WDSF World Dance Championship Under 21, Ten Dances
May 3, Saturday – WDSF Youth Open Standard, WDSF Open Under 21 Standard, WDSF PD European Dance Sport Adult Latin.

Transferred, October 17-18, respectively.

 

Hvis I har spørgsmål omkring noget af det ovennævnte, er I selvfølgelig også velkommen til at kontakte mig.

 

Med Venlig Hilsen

 

Bo Loft Jensen