Jan 17, 2018 Last Updated 12:57 PM, Jan 16, 2018

VM latin 2014

Marginalerne ikke med de danske par ved VM latin 2014

Årets første voksen VM blev søndag danset i Ostrava, Tjekkiet. 83 latin par kæmpede om årets VM latin titel, heriblandt ikke mindst vore to danske par, Umberto Gaudino & Louise Heise samt Malthe Brinch Rohde & Sandra Lund Sørensen.

Efter en ellers udmærket dansermæssig indsats fra vore par, blev slutplaceringerne en 9. plads til Umberto & Louise og en 26. plads til Malthe & Sandra. Dermed blev dette VM – ift de kyniske resultater – lidt skuffende ift både parrenes egne og vores forhåndsambitioner, men jeg er ikke et øjeblik i tvivl om at vore unge og yderst lovende par kommer stærkt igen allerede i den nære fremtid.
Ved denne lejlighed var marginalerne nemlig bestemt ikke med de danske par!

DSC 0396
Således var Umberto & Louise med en score på 164,77 i semifinalen under et halvt point fra 8. pladsen, og under 2 point fra 7. pladsen. Derimod må vi konstatere at der pt er et step op til finalen, idet vores danske mestre i søndags manglede knap 10 point for at nå i top 6.

Malthe-Sandra1
Malthe & Sandra manglede kun 4 markeringer i 48 runden (2. runde) for at nå i kvartfinalen/top 24, og at dette bestemt ville have været fortjent, vidner deres delte 19. placering efter første runde om.

Selve arrangementet var fra første runde – og turneringen igennem – præget af en fantastisk stemning i hallen, hvor de mange ellevilde tilskuere skabte en imponerende atmosfære. Eneste – men bestemt ikke uvæsentlige – minus ved dette ellers vellykkede VM-arrangement, var at musikken var præget af pop- og populær musik. Desuden kunne temperaturen på, og omkring, gulvet bestemt ikke skjule at vi befandt os i en ishockey hal...
VM titlen gik i suveræn stil, og for 3. gang i træk, til det italienske par, Aniello Langella & Krystyna Moshenska.

Henrik Larsen, sportschef


Søg i Dansenyheder

Vis som: LISTE   BLOGLAYOUT