Nov 22, 2017 Last Updated 6:59 PM, Nov 21, 2017

Bjørn & Ashli går efter verdensrekorden

Pressemeddelelse

Bjørn & Ashli går efter verdensrekorden – og 4. VM guld i 10 danse til Danmark!

Bjørn Bitsch & Ashli Williamson fra Aarhus Sportsdanserforening (ÅS) er allerede tredobbelte verdensmestre i 10-dans disciplinen, og på lørdag går parret målrettet efter at blive det første par i danse verdenshistorien, der hjemtager 4 VM’er i samme disciplin, og dette i givet fald oven i købet i træk!

I Wien i Østrig stiller parret således op som favoritter, også da parret ud over de 3 VM’er tillige har 2 EM guldmedaljer på CV’et i 10 danse. I 10-dans danses både de 5 standard- og de 5 latindanse. Wien var i øvrigt også værtsby, da danskerne vandt deres første VM i 10 danse tilbage i 2010.

Udfordringen til Bjørn & Ashli forventes primært at komme fra tyskerne Anton Skuratov & Alena Uehlin, der vandt EM guld i foråret (uden deltagelse af Bjørn & Ashli), men også parrene fra især Slovenien (Miha Vodicar & Nadiya Bychkova) og Canada (Anton Belyayev & Antoaneta Popova) har givetvis medalje- og titel ambitioner. Den fuldstændige deltagerliste kan ses her 

Bjørn Bitsch & Ashli Williamson meldes i absolut topform både dansemæssigt og fysisk, og blev tidligere på efteråret en flot nr. 4 ved en af sæsonens fem Grand Slam turnering i standard. Netop standard er Aarhus parrets favorit disciplin, og efter VM 10 danse på lørdag, går Bjørn & Ashlis jagt på flere EM og VM medaljer ind udelukkende på standard delen.

Såfremt yderligere/uddybende oplysninger ønskes, står jeg naturligvis til disposition, og I er meget velkomne til at kontakte mig.

Med venlig hilsen

Henrik Larsen
Sportschef
Danmarks Sportsdanserforbund


Søg i Dansenyheder

Vis som: LISTE   BLOGLAYOUT