Nov 23, 2017 Last Updated 6:59 PM, Nov 21, 2017

Danmark atter på GULD-jagt i sportsdans

Pressemeddelelse
VM standard – Lørdag 23/11
Kiev, Ukraine

2013 har allerede indbragt to VM guldmedaljer til Danmarks Sportsdanserforbunds fantastiske dansere. I oktober vandt Martino Zanibellato & Michelle Abildtrup således VM i professionel latin, og så sent som i lørdags vandt Bjørn Bitsch & Ashli Williamson deres fjerde VM i 10 danse.

På lørdag er det så et tredje Aarhus-par, Emanuel Valeri & Tania Kehlet, der er storfavoritter til at erobre VM guldet i standard dansene – vals, tango, wienervals, slowfox og quickstep. Parret fra Aarhus Sportsdanserforening har her i 2013 været i en klasse for sig selv, og vundet alt hvad de har deltaget i – og dette oven i købet hver gang i yderst overbevisende stil! Blandt de mange sejre kan fremhæves EM triumfen på hjemmebanen i Aarhus i april, samt de fire Grand Slam turneringer parret har deltaget i. Herudover har Emanuel & Tania også allerede et VM – fra 2011 – på deres imponerende CV.

Selvom Aarhus parrets dominans har været total i årets løb, skal man dog ikke afskrive udfordrerne, og dette især tyskerne Simone Segatori & Annette Sudol, samt de to russiske par – Sergei Konovaltsev & Olga Konovaltseva samt Dmitry Zharkov & Olga Kulikova

Danmark repræsenteres ved dette VM desuden af de nykårede fire-dobbelte verdensmestre i 10 danse, Bjørn Bitsch & Ashli Williamson, ligeledes Aarhus Sportsdanserforening, der i årets løb er avanceret til 5. pladsen på den øjeblikkelige verdensrangliste. Dermed er parret blandt de absolut hedeste kandidater til de 2 resterende finalepladser, efter den formodede top 4, og i givet fald vil dette være parrets VM finale gennembrud i standard.

Den fuldstændige deltagerliste med 70 par kan ses her:http://scrutineer.ru/kiev/reglist.php?group=1&mode=ru

Såfremt yderligere/uddybende oplysninger ønskes, står jeg naturligvis til disposition, og I er meget velkomne til at kontakte mig.

Med venlig hilsen

Henrik Larsen
Sportschef
Danmarks Sportsdanserforbund
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Tlf. 40633528


Søg i Dansenyheder

Vis som: LISTE   BLOGLAYOUT