Nov 24, 2017 Last Updated 6:59 PM, Nov 21, 2017

Lovende unge par skal løfte arven ved VM latin 2013

Pressemeddelelse
VM latin – Lørdag 30/11 2013
Berlin, Tyskland

Efter at de danske sportsdansere har erobret guldmedaljer de sidste to weekender i træk, er forventningerne til årets sidste VM for voksen danserne i amatør rækkerne – VM latin – der danses den kommende lørdag i Berlin, mere beherskede.

Danmark repræsenteres nemlig på lørdag af to unge VM debutant par, de nykårede danske mestre Umberto Gaudino & Louise Heise fra PAF-København samt DM sølv vinderne Malthe Brinch Rohde & Sandra Lund Sørensen fra DSAA-Aarhus.

Disse par tilhører vores nye lovende generation, der skal løfte arven efter de femdobbelte Danmarksmestre Martino Zanibellato & Michelle Abildtrup, der blev professionelle ved starten af 2013. Og dette med fantastisk succes, idet parret fra Aarhus Sportsdanserforening, har erobret VM guld og EM sølv i den professionelle række her i løbet af året.

Mens Malthe & Sandra danser deres første internationale mesterskab i voksenrækken overhovedet, har Umberto & Louise erfaringen fra et EM i april måned med sig i bagagen til VM debuten. Og denne EM debut gav en imponerende 7. plads – nok den bedste danske EM latin debut nogensinde!

Ved VM på lørdag er målsætningen for vore danske mestre at placere sig i toppen af semifinalen, og drømme målet er at danse sig ind i finalen blandt verdens 6 bedste par! For helt unge Malthe & Sandra handler det i første omgang at kvalificere sig til kvartfinalen (ca 24 par), og herfra at danse sig så tæt på semifinalen (ca 12 par) som muligt – eller måske endda ind i denne!

Et rekord stort felt på hele 92 par fra 51 nationer er tilmeldt VM’et, og favoritterne er Aniello Langella & Krystyna Moshenska fra Italien. Den komplette deltagerliste kan ses her: http://www.wmlatein.de/en/competition/participants

Såfremt yderligere/uddybende oplysninger ønskes, står jeg naturligvis til disposition, og I er meget velkomne til at kontakte mig.

Med venlig hilsen

Henrik Larsen
Sportschef
Danmarks Sportsdanserforbund
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Tlf. 40633528


Søg i Dansenyheder

Vis som: LISTE   BLOGLAYOUT