Nov 23, 2017 Last Updated 6:59 PM, Nov 21, 2017

VM i Disco, hiphop mm til Danmark!

VM i Disco, hiphop til Danmark?
…ja det kan blive til realitet inden længe.
DS er gået i forhandlinger med WDSF om at lave de første verdensmesterskaber til vores Disco og hiphop-dansere i WDSF-regie.
Får vi dette projekt på plads – og dette gerne i 2014! – giver det vores disco, hiphop dansere mulighed for at deltage i turneringer på højeste niveau.
Disco og hiphop er også på vej ind i World Games samt world Artistic games – hvilket pludselig giver perspektiver for vores sportsgren.
Forbundet vil løbende holde alle orienterede om disse fremskridt og ønsker jer alle en glædelig jul.

Sådan forlød det den anden dag i vores orientering på facebook, men

ja, nogle gange bliver ønskerne overhalet meget hurtigt af virkeligheden – her er det meget meget hurtige svar fra WDSF-præsident Carlos Freitag:

“But I can advance that we will not work together with IDO and we suggest to have a Division for “Other dances”, including Hip Hop, Salsa etc
I think it would be excellent if you can start with the first Championship in 2014 or 2015….
….så vi har hermed free to go i forbindelse med arrangement af verdensmesterskaberne i 14 og 15….

Forbundet vil herefter gå i hurtig dialog med forskellige interessenter om afvikling og planlægning af disse mesterskaber – nogle mesterskaber som skal afvikles efter helt nyskrevne regler i en helt ny division under WDSF.

Vil med disse ord ønske alle disco, hiphop, salsa, argentinsk tangodansere en rigtig glædelig jul og vi glæder os til at arrangere dette for jer.

På forbundets vegne

Flemming Riis

formand


Søg i Dansenyheder

Vis som: LISTE   BLOGLAYOUT