Jan 17, 2018 Last Updated 12:57 PM, Jan 16, 2018

Godt nytår !!

På vegne af Danmarks Sportsdanserforbund vil jeg hermed ønske alle dansere, forældre, trænere, ledere, bestyrelsesmedlemmer, ansatte et rigtig godt nytår.

Sportsåret 2013 var et elitært fantastisk år med ikke færre end 7 medaljer til vore dansere. Ganske flot klaret – set i lyset af vores lands størrelse i de store sammenhænge. En række nye håbefulde dansere er på vej – og vi ser dermed fremtiden i øjnene med stor forventning.

Danmark er rigtig godt positioneret i det internationale set-up – idet det er lykkedes for os at få EM i Latin for voksne, VM i Latin for professionelle samt ikke mindst fået fat i de første verdensmesterskaber i WDSF-regie indenfor salsa, argentinsk tango, hiphop og disco til Danmark i 2014. Desuden har vi en stor finger med i spillet omkring etablering af det Europæiske forbund – et arbejde der skal styrke det europæiske fællesskab i forhold til verdensorganisationen.

Regionerne, eliteudvalget og turneringsudvalget har nytænkt og har udviklet nye tiltag omkring turneringsafvikling for 2014 – et tiltag vi forventer os meget af.

Derudover er der – i samarbejde med DIF – iværksat organisationsudviklingsprojekt, som både skal ændre vores nuværende struktur – samt give bedre organisatorisk plads til de nye danseformer som vores verdensforbund samarbejder med. Dette projekt forventer vi os meget af i 2014. Samarbejdet skal også være medvirkende til at give vore sportsgrene en større udbredelse i det ganske land – og dermed få lukket en række sorte huller på landkortet.

Jeg vil her på årets sidste dag sige alle FRIVILLIGE  i organisationen – uden undtagelse – stort tak for jeres store arbejde – både lokalt og på landsplan. Uden jeres store arbejde ville der ikke være plads, rum og økonomi til danserne.

Slutteligt et lille fremtidsønske – husk jeres etiske sans når i er offentlige …. Vi vil gerne vise at dansen uddanner og fremelsker ordentlige  og hele mennesker.

Med dette ønskes i alle et helt forrygende nytår.

Flemming Riis

formand


Søg i Dansenyheder

Vis som: LISTE   BLOGLAYOUT