Nov 22, 2017 Last Updated 6:59 PM, Nov 21, 2017

DM i Rock, Cheer, Disco, Showdans og HipHop

Lørdag den 3. maj afholdt SIF-SSD Det Danske Mesterskab i Rock’n roll, rockhold, rockformation, cheerleading, showdance, hip-hop hold, solo og duo, samt disco solo og duo i Kjellerup Arena. Danserne var på gulvet fra midt formiddag og kæmpede om mesterskaberne til omkring kl. 20 om aftenen i en fyldt hal.

Det blev en god dag – med en intens stemning dagen igennem. Til de danske mesterskaber dømmes danserne af ikke mindre end 5 dommere. Der vurderes blandt andet på koreografi, sværhedsgrad, rytmik og musik. Og med næsten 400 dansere på gulvet i lørdags var de på en svær opgave.  Som noget nyt var der i år rockformation på programmet og hele 3 klubber havde meldt hold til i denne kategori, der viste rigtig flot dans.

Anders Møller og Emilie Krog fra SSF opnåede at blive danske mestre for 9. år i streg og de er nu det mest vindende rockpar i DS.

Brug dette link til at se resultaterne: https://drive.google.com/folderview?id=0BxW9suBAYpxvQ3dNYnN5SkhKZTg&usp=sharing&tid=0BxW9suBAYpxvakI1QzhqSTUtNTQ

Hilsen

Breddeudvalget


Søg i Dansenyheder

Vis som: LISTE   BLOGLAYOUT