Nov 22, 2017 Last Updated 6:59 PM, Nov 21, 2017

Mathias & Line er stoppet

Vi er kede af at måtte meddele, at vores vice Danmarksmestre i 10 danse, Mathias Kirkegaard & Line Riding, har stoppet deres samarbejde på dansegulvet.

ML dansebillede

Baggrunden er at Line efter store overvejelser har valgt at stoppe med dansen, da der – som hun siger – ”også er andre ting hun gerne vil prøve at opleve i sin ungdom”. I første omgang har Line således valgt at fokusere på sit arbejde og se hvad tiden bringer. Mathias – derimod – er fast besluttet på at fortsætte på allerhøjeste nationale og internationale niveau, og er derfor allerede i gang med at søge en ny passende partner.

I parrets knap 6 år sammen på gulvet, opnåede parret en række flotte resultater så som DM guld i ynglinge 10-dans, sølv ved DM 10-dans 2013 samt finalen til Copenhagen Open ynglinge og u21 standard.

Mathias & Line vil gerne takke for den store opbakning og støtte de igennem deres fælleskarriere har fået fra deres familier, sponsorer og trænere – herunder specielt Bo & Helle Loft Jensen samt Martino & Michelle. Også en tak til DS og Team Danmark.

DS ønsker Line & Mathias al mulig held og lykke fremover!

Henrik Larsen
Sportschef


Søg i Dansenyheder

Vis som: LISTE   BLOGLAYOUT