Nov 22, 2017 Last Updated 6:59 PM, Nov 21, 2017

Dansk par vinder EM sølv i standard danse for professionelle

Efter kun at have været professionelle i godt et halvt år, erobrede Aarhus parret Emanuel Valeri & Tania Kehlet, lidt over midnat lørdag aften sølv ved årets Europamesterskaber i standard danse.

Mesterskaberne blev danset i den tyske by, Magdeburg, og med sølvmedaljen har Emanuel Valeri & Tania Kehlet i 2014 opnået det helt ekstraordinære at erobrer hele tre EM og VM medaljer i samme kalenderår.

Baggrunden er, at parret umiddelbart efter de vandt deres andet EM guld som amatører i foråret, besluttede sig for at forsætte deres fantastiske karriere som professionelle. Og her VM debuterede de for en måned siden med en flot bronzemedalje, og sent i går blev medalje sættet – guld, sølv og bronze – altså komplet med EM proff sølvmedaljen.

EM guldet gik til de tyske hjemmebane favoritter, Benedetto Ferruggia & Claudia Köhler, men det skal bemærkes at to af de ni dommere havde danskerne som vindere, og i tre ud af de fem danse var danskerne kun 1-2 et-taller fra at vinde dansen. Et par fra Litauen tog bronzen.

emsoelv2014

Det danske publikum kan glæde sig til at opleve de nykårede EM sølvvindere og resten af den Europæiske elite i professionel standard, når næste års EM i disciplinen afvikles i Tivolis Kongrescenter i København lørdag den 14. februar 2015.

 

Kontakt info:

Emanuel Valeri & Tania Kehlet – 0039 348 0528832
Henrik Larsen, sportschef - 4063 3528

Med venlig hilsen
Henrik Larsen

Sportschef
Danmarks Sportsdanserforbund

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Tlf. 40633528


Søg i Dansenyheder

Vis som: LISTE   BLOGLAYOUT