Nov 22, 2017 Last Updated 6:59 PM, Nov 21, 2017

Danmark favoritter til VM guldet!

Pressemeddelelse

VM latin for professionelle – Lørdag 13/12 2014

Forum Horsens
Indl runder fra kl. 14.00– Finaler fra kl. 19.30

Dato: 11. december 2014

Danmark favoritter til VM guldet!

Når Forum Horsens på lørdag ligger gulv til ”International Dance Festival” venter der publikum en meget stor oplevelse, da hovedbegivenheden er Verdensmesterskaberne i latinamerikanske danse for professionelle, og dette oven i købet med lokale guld favoritter!

Storfavoritter til at erobre VM guldet, er således de regerende europa- og verdensmestrene i disciplinen Martino Zanibellato & Michelle Abildtrup fra Aarhus Sportsdanserforening. Parret har siden de første gang vandt VM i oktober 2013 været i en klasse for sig selv, og vundet alt hvad de siden har deltaget i, og dette i yderst overbevisende stil. Dansemæssigt har parret heller aldrig været bedre end netop nu, hvilket også blev understreget da de for ca. 2 måneder siden vandt samtlige 5 finale danse – samba, cha-cha, rumba, paso doble og jive ved årets EM latin for professionelle, der blev danset i tyske Leipzig.

MM mar2013

Selvom Aarhus parrets dominans har været total det sidste års tid, skal man dog ikke afskrive udfordrerne, og dette især russerne Andrey Zaytsev & Elizaveta Cherevichnaya, men hvor også andre stærke par fra Rusland, Italien og Tyskland givetvis også vil blande sig i medaljestriden.

Det er ikke kun latindans man kan opleve i Forum Horsens, idet man også kan opleve den danske og internationale elite i Junior og Ynglinge i standard dansene samt nogle af Europas bedste latindansere i amatørrækkerne. Eftermiddagsdelen er fra kl. 14.00 til 17.30, mens aften programmet starter kl. 19.30 hvor der vil være kvart- og semifinale runder i VM og finaler i de andre turneringer og som afslutning finalen med de 6 bedste par i verden der konkurrere om Verdensmester titlen. Stævnet forventes afsluttet ved 23 tiden.

Læs mere om arrangementet på www.dancefestival.dk, og såfremt yderligere/uddybende oplysninger ønskes ift det sportslige, står jeg naturligvis til disposition, og I er meget velkomne til at kontakte mig.

Med venlig hilsen

Henrik Larsen
Sportschef
Danmarks Sportsdanserforbund

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Tlf. 40633528


Søg i Dansenyheder

Vis som: LISTE   BLOGLAYOUT