Nov 22, 2017 Last Updated 6:59 PM, Nov 21, 2017

Dansk par går efter finale-gennembrud ved EM i latin!

Når Aarhus Sportsdanserforening og Danmarks Sportsdanserforbund på lørdag inviterer til årets Europamesterskaber i latinamerikanske danse i NRGi Arena, Aarhus venter der publikum en meget stor oplevelse, og dette oven i købet med gode chancer for at et dansk par kvalificerer sig til finalen blandt Europas 6 bedste par!

Medaljekampen forventes at blive en uhyre spændende og tæt affære, og hvor favoritterne er par fra Rusland, Moldova og Frankrig, men herefter følger en gruppe af meget jævnbyrdige par fra Tyskland – både deres 1. og 2. par, Rusland (deres 2. par), Spanien – og så ikke mindst vores Danmarksmestre, og største håb ved dette EM, Umberto Gaudino & Louise Heise, der stiler op for PAF-København, men er bosat i Aarhus området. Umiddelbart ligner det altså at 8 par skal kæmpe om 6 pladser i den forjættede finale!

Umberto & Louise blev nr. 7 ved EM både i 2013 og 2014, og da parret er i absolut topform, og føler sig optimalt forberedt til dette EM, er det absolut realistisk at tro på, at det unge par opnår det yderste vigtige finale gennembrud på hjemmebanen i NRGi Arena på lørdag.

Også det andet danske par ved dette EM, DM sølvvinderne Malthe Brinch Rohde & Sandra Lund Sørensen fra Aarhus Sportsdanserforening, ser frem til EM’et med selvtilliden i top! Efter lidt skuffende placeringer lige udenfor kvartfinalens ved såvel EM som VM 2014, har Malthe & Sandra både i slutningen af 2014 og her de første måneder af 2015 sæsonen vist stærkt stigende formkurve. Bla. kan to super flotte finalepladser ved World Open turneringer her i januar og februar fremhæves.

Lørdagens arrangement yder udover EM i latin også på en åben dansk ranglisteturnering i standard, hvor hele den danske topelite er til start, samt en åben turnering for U21 latin par. Læs evt mere her:

http://aarhusdance.dk/

Såfremt yderligere/uddybende oplysninger ønskes, står jeg naturligvis til disposition, og I er meget velkomne til at kontakte mig.

Henrik Larsen
Sportschef
Danmarks Sportsdanserforbund

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Tlf. 40633528


Søg i Dansenyheder

Vis som: LISTE   BLOGLAYOUT