Dec 15, 2017 Last Updated 3:33 PM, Dec 10, 2017

WDSF - Singapore

Netop hjemkommet fra Singapore efter nogle travle dage i Dance Sport Europe, møde med de nordiske lande, PD,

åbent forum, hvor vigtige ting blev diskuteret, nåede vi frem til selve AGMet mandag. Mange ting blev behandlet

og referatet kan snart ses på WDSFs hjemmeside. Der var valg til alle poster i præsidiet, blandt andet blev

formanden genvalgt - Lukas Hinder, deruden kom  USA, Sverige og Finland i præsidiet.

Det er en stor glæde at meddele at præsidiet enstemmingt foreslog at DS' formand Karen Pedersen blev

indstilllet disciplinary Counsil og enstemmigt valgt.

 

Skriv kommentar (0 Kommentarer)

Godt nytår....

....bedre sent end aldrig....

Jeg vil godt sige rigtig godt nytår til alle dansere, forældre til dansere samt til alle de frivillige ledere der lægger så ufattelig mange timer i arbejdet med foreningerne.

Kære forælder - husk at sige TAK til en frivillig leder - for uden dem ville dit barn ikke få de muligheder for at nyde godt af dansen og alle dens muligheder, som de har idag!

Mit budskab denne gang hedder ATK....og hvad betyder så det. ATK betyder Aldersrelateret Trænings Koncept - og er udviklet af Danmarks Sportsdanserforbund i samarbejde med Team Danmark.....og budskabet? - Målrettet træning og talentudvikling af børn og unge.

atk

Det er den første bog der er udgivet om det at træne aldersrelateret i Danmark - nogensinde...og hvad er så det specielle..udover at det bliver forbundets bibel for samarbejdet med foreningerne, og deres arbejde med børnene....

Jo, det er, at en række af Danmarks førende trænere - UDEN SKELEN til deres tilknytning organisatorisk - har været medvirkende til at lave denne bog. 

Jeg vil derfor gerne rette en stor tak til forfatterne:

Anne Sofie Kruse, Bjørn Bitsch, Ashli Williamson, Claus Pedersen, Frank Radich, Helle Loft Jensen (faglig ansvarlig), Jesper Frederiksen, Mads Vad, Martino Zanibellato, Michelle Abildtrup, Mette Elkjær, Per Funch Nielsen, Anette Funch-Nielsen, Peter Stokkebroe, Philip Jones, Emanuel Valeri og Tania Kehlet. Desuden tak for inspiration fra Arne Ringgaard (in memoriam), Lene James, Hans Laxholm og Anne Laxholm.


Disse ovenstående personligheder er alle et eksempel på, at man ønsker at arbejde og gøre det bedste for dansen!....lad det være et eksempel på samarbejdets muligheder istedet for at kriges. Krige har kun tabere........

Godt nytår til alle...

Flemming Riis

 

 

Skriv kommentar (0 Kommentarer)

Sommeren er næsten forbi......

....og det er ved at være tid for de frivillige at slippe solstolen, rødvinen, grillmaden og komme igang med deres fantastiske frivillige arbejde.

Nogen god sommer har det vist ikke været  - der må vist være plads til forbedring....

Hvad skal der så ske i forbundet i efteråret 2015?

  • Breddepolitikken skal videreføres og udmøntes over de næste år
  • ATK-bogen (Aldersrelateret Trænings Koncept), skal udgives, der skal laves planer for udrulning i de kommende år
  • Forbundsvisionen 2020 skal udarbejdes - arbejdsgruppe er nedsat
  • Frivillighedsstrategi for forbundet og alle foreninger skal laves, udrulles - arbejdsgruppe er nedsat
  • Etisk kodeks for ledere i forbundet skal udarbejdes.
  • Etisk kodeks for ledere, trænere i klubberne skal udarbejdes.
  • Strategi for det internationale arbejde skal udarbejdes i samarbejde med DIF.
  • Analysearbejdet for dansens vilkår i Danmark skal færdiggøres i samarbejde med DIF.

Derudover skal der i efteråret indarbejdes en øget professionalisme i forbundets samarbejde med foreningerne omkring turneringsafvikling for Danmarksmesterskaber, Europamesterskaber, Verdensmesterskaber, ja kort sagt alle store turneringer.

Pyh - ja der er nok at se til for de frivillige!

Håber i alle hygger jer derude i sommerlandet - Vi er igang :-)

Flemming Riis

formand

Skriv kommentar (0 Kommentarer)

Freedom To Dance....

....ja, hvad er freedom to dance....

Frihed til at danse har vi vel alle - uanset hudfarve, hårfarve, størrelse, drøjde, alder...vi skal bare høre noget musik og så bevæge os i rytme til dette....det må være frihed til at danse, hvor og hvornår vi vil...

For nogle i danseverdenen er dette blevet det nye buzz-word - et ord, der bruges i flæng, når man vil promovere sig selv og sin organisation. Jeg hører jævnligt, at der ved forskellige stævner i den danske danseverden udskriges "FREEDOM TO DANCE!!!" - og alle klapper og jubler.

Men er frihed til at danse, bare noget man slynger ud - eller er der handling bag? Tja - i mit bagland (Danmarks Sportsdanserforbund), betyder frihed til at danse, at man kan danse i alle de turneringer, man vil, imod alle de dansere i verden man har lyst til at danse imod - ja selv til at danse turneringer i andre organisationer i Danmark. Danserne registreret i foreninger under Danmarks Sportsdanserforbund kan til enhver stille op til turneringer uden at blive straffet herfor. Forbundet har aldrig straffet dansere, der danser i andres turneringer! 

Jo, siger nogle så - det har i - nej, siger vi så - vi straffer ingen - men vi er demokratisk medlem (buzz-word) af en international organisation, der i deres regler har MULIGHED for at straffe dansere, der har deltaget i andre organisationers mesterskaber. Vi informerer danserne om, at hvis man har mulighed for at kvalificere sig til EM/VM, KAN man blive nægtet at stille op til af det internationale forbund. .....men at Danmarks Sportsdanserforbund ikke straffer dansere. Vi har tværtimod det ønske, at så mange dansere som overhovedet muligt deltager i så mange turneringer som muligt. Det er her, man bliver inspireret og dygtiggør sig.....og vi har brug for dygtige dansere i Danmark.

Vi har derimod kendskab til en anden organisation, som skriger  "Freedom to dance". Men er det frihed til at danse, når debutanter, rekrutteringsdansere, talenter og turneringsdansere får at vide, at "hvis du danser 1 DS-turnering, så kan du ikke komme tilbage til din egen række - nej, så må du danse STAR" ...?

Freedom to dance ......

Forestil jer den situation, at man tillod alle dansere i hele Danmark frit at stille op i hinandens turneringer.....hold da op hvor ville vi få nogle fede turneringer, og hvor ville der blive udviklet på danserne, og hvor ville ingen danselærere være i tvivl om, hvad de var der for....nemlig danserne.

Kan det så ske ....

Nej...

Der skal jo to til en tango! - Danmarks Sportsdanserforbund byder op - 

Tror i nogen tør!

Tak for at i ville læse klummen.

Flemming Riis, formand

 

Skriv kommentar (3 Kommentarer)

Jamen så er den her...

...muligheden for at lave formandens blog.

Og hvad vil jeg så bruge den til...

Jo, jeg vil her give udtryk over min holdning og mening omkring diverse forhold i den danske og internationale sportsverden.

Jeg glæder mig til fremover at skrive lidt løst og fast om hvor vi skal hen med dansebilledet i Danmark set fra formandens stol.

 

God fornøjelse med den fremtidige læsning

Flemming Riis

Formand

Skriv kommentar (1 Kommentar)
Formandens Blog

Karen Pedersen

 

blog