Nov 23, 2017 Last Updated 6:59 PM, Nov 21, 2017

Sportsdans Team Vejle

 

Bestyrelsesmedlem (kontakt)

Susanne Vandborg

Mobil 2342 3642
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Vejles nye dansetilbud!

Vi ønsker at tilbyde dansere i primært Syd- og Sønderjylland samt Fyn et tilbud om ekstra undervisning for turneringsdansere. Tilbuddet er uafhængigt af, hvilken klub danseren/danseparret repræsenterer og træner i normalt. Dette tilbud er til de dansere, som ønsker ekstra træning for at dygtiggøre sig. Vi tilbyder meget kvalificeret undervisning, der finder sted på torsdage samt fritræning.

Vores vision er at skabe et neutralt og kompetent tilbud, der gennem fællesskab og danseteknisk læring samler dansere fra Syd- og Sønderjylland og Fyn, der ellers skulle ud og køre mange timer for at modtage ekstra undervisning. Klubben er registreret under Danmarks Idræts Forbund og Special Forbundet Danmarks Sportsdanser Forbund (DS). Hvis du danser i andre klubber og rerpæsentere denne ved turneringer, er du fortsat velkommen til det.

Det skal være sjovt og give gode sociale relationer at gå til dans, hvilket vi mener vi kan give danserne ved at samle dem til en fælles træning hver torsdag. Vores instruktører har stor erfaring med at motivere og udfordre dansere og vil 100 % være der for at give danserne de bedste sportslige muligheder i forhold til deres individuelle ambitionsniveau.

 

Vil du gå til dans?

Dans er ikke bare god motion, det er også sjovt!

Vil du gå til dans, så find en klub eller forening i nærheden af dig.
De kan hjælpe dig med at finde det rigtige hold.