Nov 24, 2017 Last Updated 6:59 PM, Nov 21, 2017

Tilbud om deltagelse i lectures efter DM-latin - søndag den 12/11.

Tilbud om deltagelse i lectures efter DM-latin - søndag den 12/11.

Traditionen tro indbyder Elitedriften til åbent forum og lectures dagen efter vores mesterskab, denne gang efter DM-latin søndag den 12/11.

Som noget nyt vil dagen være åben for alle dansere der deltager i de internationale rækker i hhv ynglinge, u21 og voksne dagen før - se mere herom nedenfor.

Arrangementet vil foregå i JDS’ lokaler i Aarhus, og blive indledt med et åbent forum ca fra kl 10.00, og denne del afholdes i samarbejde med dommerudvalget, idet man samme dag også afholder den årlige dommerkongres.

Alle dommere fra DM ‘et er inviteret til at deltage i panelet, og her komme med deres generelle indtryk fra dagen i forvejen, ligesom der bliver mulighed for at stille spørgsmål til panelet.

Dennik Dan Ringgaard & Line Riding vil være Elitedriftens ansvarlige på dagen, og koordinere dagens forløb.

Efter frokost vil dommerkongressen køre deres eget program, mens vi fra Elitedriften vil køre et program, hvor hver dommer vil give en 30 min lecture med frit emne, som deres input til de danske elitedansere, evt baseret på deres indtryk fra DM’et dagen i forvejen. Danserne vil blive inddelt i to grupper - dels elitegruppe sammen med vore boblere og dels en gruppe med KC dansere i øvrigt.

Hovedparten af dommere har accepteret vores invitation til både formiddag og eftermiddag, hvorfor arrangementet afsluttes sidst på eftermiddagen.

Par og dansere der allerede er optaget enten i vores elite- eller KC gruppe er allerede adviseret om arrangementet, som er et obligatorisk element ifm disse optagelser.

For øvrige deltagere i DM-latin i ovennævnte kategorier, vil der mod en brugerbetaling på kr 500/par (inkl frokost, frugt & snacks) altså nu være mulighed for at tilmelde sig arrangementet.

Par der pt ikke er optaget i vores samlingssystem, og placerer sig i top 6 i voksenrækken eller i top 3 i ynglinge rækken ved DM-latin, vil kunne deltage i Elitegruppens lectures om søndagen. Øvrige par vil kunne deltage i KC gruppen om søndagen.

Tilmelding til dette åbne arrangement for dansere der deltager i de internationale rækker i hhv ynglinge, u21 og voksne ved DM-latin, og som pt IKKE er optaget i vores samlingssystem, kan ske til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. senest tirsdag den 7/11 kl 20.00

Herefter vil tilmeldte modtage det konkrete program samt modtage instrukser ift brugerbetalingen på kr. 500 pr par.

På vegne af Elitedriften

Henrik Larsen, Sportschef


Søg i alle meddelelser