Alle dansere inviteres til træningssamling d. 9.-10. November for at dygtiggøre dig som danser.

Du vil komme til workshops med nedenstående instruktører, samt opleve en social og hyggelig weekend med en masse dygtige dansere i alderen 8-25 år.

 

Du kan også tilmelde dig sammen med hele dit dansehold så vil du komme rundt til instruktørerne og få hjælp og feedback på jeres show og forbedringer hertil. Eller som individuel danser hvor du kommer rundt til workshops med instruktørerne. Stilarterne er hiphop og contemporary. Dvs du kan tilmelde dig både hvis du danser hiphop eller Showdance

 

Charlie Luccini; Frankrig

Dylan Oliveira; Portugal/Frankrig

Huaskar Alcon; Bolivia/Frankrig

Raffioli Bendernudel, Tyskland

Rebekka Bjerre; DK

Eddy Nini DK

Ellen Lampe Jensen

René Brix, Sofie Kruuse; DK

(og 2 mere der offentliggøres senere)

 

vil stå for undervisning og workshops

 

Træningslejren afholdes lørdag d. 9. og søndag d. 10. November på Ranum Efterskole, Seminarievej 23, Ranum.

 

Der arrangeres fællesbus fra Aarhus til 100 kr hver vej

 

Vi starter kl. 11.00 om lørdagen og slutter kl. 22

Og så starter vi igen søndag kl. 10.30 og slutter kl. 17.30

Pris inkl. Undervisningslektioner, fællestræninger, workshop og mad og drikke (2 x frokost, aftensmad lørdag + div.) og overnatning (medbring selv liggeunderlag/madras og sovepose/dyne:

 

Pris for dansere: 900 kr. (DS giver et tilskud på 100 kr.) så derfor kun: 800 kr. Betalingen af træningsweekenden foregår ved ankomst.

 

Hvert hold må tage deres træner med gratis så træneren også må høre hvad der arbejdes med. De skal blot betale 150 kr til overnatning og mad, det samme gælder hvis nogen har en forælder med.

 

Tilmelding foregår via mailadresse: renebrix1@gmail.com inden den 1. November  Efter først til mølle princip. Der er kun plads til 80 dansere. Så skynd dig at tilmelde dig eller dit hold. Skriv jeres holdnavn og navne på de der deltager.

 

Vi ser frem til at arbejde med jer og jeres fantastiske hold og håber I er motiveret til at arbejde for at nå jeres mål.