Winter Camp – Different Styles

Jeres hold og du som danser inviteres til trænings samling d. 12. og 13. januar for at blive 100 % klar til de store turneringer i foråret 2019 og for at dygtiggøre dig som danser.

Nicky Andersen
Charlie, Luccini
Dylan Oliveira
René Brix
Sofie Kruuse

…vil stå for undervisning og workshops (ved mange deltagere sætter vi yderligere instruktører på.)

I vil få undervisning og coaching af jeres hold alene og samlet. Trænings lejren afholdes lørdag d. 12. og søndag d. 13. januar på:

Ranum Efterskole, Seminarievej 23, Ranum.

Vi starter kl. 11.00 om lørdagen og slutter kl. 22 Og så starter vi igen søndag kl. 10.30 og slutter kl. 17.30

Pris inkl. Undervisnings lektioner, fælles træninger, workshop og mad og drikke (2 x frokost, aftensmad lørdag + div.) og overnatning (medbring selv liggeunderlag/madras og sovepose/dyne: Pris for dansere 900 kr. (DS giver et tilskud på 100 kr.) så derfor kun: 800 kr.

Betalingen af trænings weekenden foregår ved ankomst.

Hvert hold må tage deres  træner med gratis så træneren også kan høre hvad der arbejdes med. Det er ligeledes muligt at deltage som solodanser selvom du ikke har et hold der deltager. Vi opretter en eller to grupper for de der ikke er på et hold. Dette ”hold” vil så i stedet for holdtræninger have små workshops med instruktørerne. Tilmelding foregår via mailadresse: renebrix1@gmail.com inden den 15. december. Efter først til mølle princip. Der er kun plads til 10 hold. Så skynd jer at tilmelde jeres hold. Skriv jeres holdnavn og navne på de der deltager.

Vi ser frem til at arbejde med jer og jeres fantastiske hold og håber I er motiveret for at arbejde med at nå jeres mål.

Download invitationen her som PDF

 

About Danmarks Sportsdanserforbund

View all posts by Danmarks Sportsdanserforbund →