Flot debut ved EM i kombi 2019

Fredag d.6 juni blevet årets sidste Europamesterskab for voksenrækken, afholdt i byen Kosice, Slovakiet. Danmark var repræsenteret af Edvin Belousov & Majbritt Pagh Sillemann, som havde deres debut ved et voksen mesterskab ved EM.

Edvin og Majbritt havde udfordringer med deres ankomst da deres fly var forsinket, det gjorde at den oprindelig ankomst tid som var kl.14 blev til kl.00:30!!! Heldigvis gav det dem bare endnu mere lyst til at give den gas dagen efter:-)

Fra morgenstunden var der godt humør og en meget målrettethed hos dem begge og de var klar på at gøre en forskel!
Edvin og Majbritt havde klarede alt hjemmefra så det var bare at komme afsted til hallen og vise hvad de kunne😊

Fra første dans kunne man se på dem at de var tændt og klar til at gøre deres aller bedste for at vise det danske flag.

De dansede en super første runde, voksede i løbet af dansene og de havde virkelig en top performance i deres kvartfinale!!! 🔥
Da 10 dans er så fysisk og mental krævende, var det rigtig godt at de var gode til at omstille sig hurtigt fra dans til dans, stilgren til stilgren, runde til runde og det fuldendte de til et 12tal. De var også gode til at håndtere varmen i salen, selvom den var tæt på de 30 grader. Edvin & Majbritt endte på en flot 17 plads som både DS og Danmark kan være super tilfredse og stolte af. Edvin og Majbritt’s udvikling over de sidste par måneder hen mod EM har været fantastisk, så det bliver spændende at følge dem hen mod deres VM til efteråret.

Jeg siger tak for en god tur, turnering og rigtig godt sammenhold. Det var en fornøjelse at være med og hjælpe den næste generation af danske top dansere frem mod deres mål.

De bedste dansehilsner,
Bjørn Bitsch – Coach