VM 10 dans og World Open Latin

Lørdag den 10. november blev der afholdt verdensmesterskabet i 10-dans i Warszawa, Polen

I alt stillede 38 par fra 38 nationer til start, som alle nåede frem på trods af enkelte flyaflysninger og mange forsinkelser pga. vejret i Warszawa. Danmark var repræsenteret ved Alexander Kuriganov og Maria Louise Hougesen. Det var parrets første VM i denne kategori.

Parret leverede en rigtig flot danse mæssig præstation og var i mine øjne sikkert med ind i kvartfinalen. Desværre blev dette ikke tilfældet, og parret blev henvist til en endelig placering som nr. 26. En super ærgerlig placering, da parret bestemt have dans til mere. Parret har dog mange gode år endnu i denne række, hvorfor vi bestemt forventer, at se mere til dem i fremtiden.

Samme dag i Warszawa dansede Malthe Brinch Rohde og Sandra Sørensen deres første World Open i år. Parret blev snydt for en finale placering og endte uforståeligt på en 7. plads.

Trods en flot indsats fra vores danske par var Warszawa ikke den store danske succes mht. resultater. Jeg synes dog, at vores danske par gjorde det godt og agerede professionelt under hele turneringen, hvilke vi kan være stolte over. Jeg vil gerne sige tak til hele den danske delegation i Warszawa for en rigtig dejlig danseweekend i godt selskab.

Sportschef

Mette Elkjær