VM x2 med Danmark repræsenteret x3

Forventningerne var høje til Nikolaj Lund og Marta Kocik efter deres generalprøve på showet “Harley Quinn” I egen klub onsdag den 19/9. Et show så gennemtænkt og gennemført at det var helt på sin plads at have høje forventninger.

Parret var rigtig godt forberedt forud for deres første deltagelse i et VM i Showdance Latin der afholdtes i Bratislava – Slovakiet. Parret er vant til at performe, men der er ingen tvivl om at dette er noget helt andet.

Parret dansede sig skam også i finalen, der bestod af 9 par, der havde valgt vidt forskellige temaer for deres shows. Ingen tvivl om, at Nikolaj og Marta vandt publikums hjerter i Bratislava . Da deres karakterer blev offentliggjort blev der buhet i hallen – publikum syntes bestemt ikke at de fik som fortjent. Det var også tydeligt efter turneringen at Nikolaj og Marta var meget populære – de var meget eftertragtede blandt dem der skulle tages billeder af og med.

En flot 5. plads blev det til. Nikolaj og Marta var selv meget tilfredse med deres Show, og udtaler at de særligt er glade for at de vandt i publikums øjne og hjerter.

Vi ønsker stort tillykke med den flotte 5. plads

Også i Kistelek, Ungarn var Danmark repræsenteret ved et VM. Her gjaldt det Ynglingenes VM i Standarddans. Mathias Nyborg og Sandra Thrane Andreasen var Danmarks første par og gik da også direkte videre til 2. runde. På trods af god dans nåede de lige akkurat ikke med blandt de 25 par i kvartfinalen. Parret sluttede som delt nr. 27-29. Ligeledes var Danmark repræsenteret ved 2. parret Ivan Kiselev og Victoria Andreassen der her deltog i deres første internationale mesterskab. De sluttede som delt nr. 64-66. Ganske fint for et første VM med mange rigtigt dygtige par. 

 

About Danmarks Sportsdanserforbund

View all posts by Danmarks Sportsdanserforbund →