European Cup-finale til Danmark

Alexander Kuriganov og Maria Louise Hougesen fra KAF repræsenterede lørdag Danmark ved Europa Cup i 10 danse i Usti nad Labem, Tjekkiet.

Som i 2017 dansede parret sig ganske let videre fra første runde til Semifinalen, som blev endestationen i 2017 med en 11. plads. I år dansede parret sig sikkert ind i finalen med hele 7 point ned til parret på 7.pladsen. I finalen slutter de efter flot dans med at blive nr. 5 i både standard og latin, hvilket resulterede i en samlet 6. plads med blot 0,088 op til parret på 5.pladsen.

Parret er i støt stigende udvikling og viser med al tydelighed hvor dygtige de er til at fastholde og udvikle deres talent samtidig med at der bygges videre på deres internationale erfaring.

Parret er Danmarks 1. par i 10-dans og skal dermed også repræsentere Danmark ved det kommende VM-10 dans i Polen i næste weekend og derfor var det godt at få tanket op på på selvtilliden inden det på lørdag går løs ved VM-10 dans, udtaler Alexander og Maria Louise fra Tjekkiet med glade finalesmil.