AFLYST – DM 2020 Standard / Latin – Invitation – ÅBEN FOR ALLE

INVITATION
DM2020 STANDARD / LATIN

GRUNDET CORONA / COVID-19 SITUATIONEN I DANMARK ER DETTE MESTERSKAB AFLYST -SE AFLYSNINGSINFO I ANDEN NYHED

DS er glade for at kunne invitere til dette mesterskab under nuværende omstændigheder omend det bliver et mesterskab under myndighedernes skærpede retningslinier. Det er vores håb, at alle vil være med til at efterleve disse retningslinier, og vi dermed kan få et arrangement, hvor vi alle passer på hinanden.

Da der ikke har været turneringer det sidste halve år, anset forbund, grundet COVID-19, har bestyrelsen besluttet at tilsidesætte turneringsreglementets retningslinier for deltagelse til DM (gældende for DM2020). Og grunden til dette er, vi gerne tilbyde alle dansere at kunne deltage og give alle dansere mulighed for at få mulighed for at vise deres dans og komme ud at turnere igen.

Så hermed inviteres alle dansere i Danmark, uanset forbund og nationalitet, repræsenterende Danmark og/eller bosiddende i Danmark, til at deltage i Danmarks Sportsdanserforbunds Danmarksmesterskab.

Invitation:
Invitation til DM2020 Standard / Latin kan ses her – Klik her

Praktisk information:

Tidsplan:
Detaljeret tidsplan vil blive offentliggjort hurtigst muligt efter tilmeldingsfrist. Grundet de skærpede COVID-19 retningslinier kan det blive nødvendigt, at flytte rundt på afvikling af turneringen i forhold til allerede annonceret i turneringskalenderen.

DM Hold:
Bestyrelsen har på nuværende tidspunkt besluttet at aflyse denne del af DM, og er besluttet på baggrund af myndighedernes retningslinier. Myndighedernes retningslinier følges tæt, og onsdag den 16. september 2020 vil bestyrelsen tage en revurdering af denne beslutning. Derfor vil der torsdag den. 17. september 2020 blive endeligt meldt ud om DM Hold vil blive afviklet eller ej.

Tilskuerbilletter:
Billetsystem er ved at blive opdateret / oprettet til dette arrangement, og forventes klar tirsdag d. 15. september.

Forplejning:
Der er IKKE cafeteria på event stedet, hvorfor det ikke vil være muligt at købe varmt mad. Såfremt der vil blive tilbudt pause-forplejning og varmt mad, så vil dette skulle bestilles i forbindelse med køb af billetter. Nærmere information herom, når billetmodul er klar til brug.

På vegne af bestyrelsen

Med dansehilsen

Jimmi Engelund Kristensen
Turneringsansvarlig