Fantastisk danseweekend og EM optakt

Danmarks Sportsdanserforbund havde i forgangne weekend en række af af forbundents top par, heriblandt vores to top latin par, der i kommende weekend danser Europamesterskaberne i Italien (Sardinien), i aktion ude i verdenen og med ganske fine resultater.

I Rotterdam blev der afholdt International Open Latin – Egor og Mie dansede sig i finalen og indtog en flot 2. plads, hvilket var en fantastisk optakt til EM i latin, som danses i Italien (Sardinien) kommende weekend, derudover placerede Jakob og Malou sig på en flot 36. plads, ud af 69 stærke par.

I International Open Standard samme sted blev det også til dansk metal, idet Dmitri og Signe sig til en 3. plads og Alexander og Mie fik en flot 13. plads.

Samtidig dansede de regerende  danske mestre i latin Malthe og Sandra deres første World Open New series turnering i karrieren. Resultatet lover godt for den kommende weekends Europa mesterskab i Italien (Sardinien), hvor Malthe og Sandra ligger i feltet der kæmper om de eftertragtede 6 finale pladser.

Ligeledes dansede de danske mestre i U21 latin,  Frederik og Liv-lykke i konkurrence i U19 latin hvor de fik deres Internationale gennembrud ved at placere sig på 2. pladsen i et stærkt felt af VM repræsentanter fra 5 andre lande.

Stort tillykke til alle parrene.