OPDATERET – INFORMATIONER OMKRING TURNERINGER 2020

OPDATERING – 14. maj 2020

Nedenstående er ændringer, siden seneste udmelding:

Breaking

Ingen ændringer

Different Styles

Ingen ændringer

Standard / Latin

Nationalt:

DM weekend afvikles som tidligere nævnt 3.-4. oktober 2020, og vil blive afholdt i Hvalsø Hallen med KAF som arrangør.

Internationalt:

German Open er desværre aflyst.

EM Voksen 10-dans er flyttet fra 6. juni til 19. september 2020

Information 18. april 2020

Som tiden går og situationen udviklinger sig og Danmark i en vis grad stadig er lukket ned, og specielt i forhold til sportsarrangementer, og ikke mindst når vi taler omkring indendørs aktiviteter. Så må vi desværre se i øjnene, at de sidste ændringer for afvikling af turneringer ikke er sket endnu, og det er om vi taler om nationale eller internationale turneringer. Og internationalt specielt grundet den samme eller værre situation end den Danmark står i.

Derfor ligger der nu en ny og opdateret turneringskalender tilgængelig (version 6.), som er pr. 20. april 2020.

Denne turneringsplan er stadig med forbehold, og der kan over den næste periode kommer yderligere rettelser, så hold øje her på siden, og når det drejer sig om internationale turneringer, så annonceres disse på WDSF hjemmeside www.worlddancesport.org

Turneringskalender opdateres hurtigst muligt efter annonceringerne på de respektive sider. Se turneringskalenderen her

Nedenstående information er naturligvis udmeldt med forbehold for, at det kan lade sig gøre iflg. myndighedernes retningslinier pågældende tidspunkt

Der er fortsat mange ubekendte (såsom ind-/udrejseforbund, begrænsning i publikum mv. og konsekvenser af disse). Vi beder om jeres forståelse for eventuelle ændringer hen ad vejen. Pt. kan verden se helt anderledes ud i morgen. Vi vil holde jer løbende orienteret.

I hovedtræk er der følgende ændringer:

Breaking

Nationalt:

Ingen ændringer

Internationalt:

VM Breaking 30. august er aflyst og udskudt til 2021. Beslutning taget af arrangør og WDSF.

Difference Styles

Nationalt:

Efter dialog imellem DS og arrangør afvikles DM 3. oktober 2020. Der tages beslutning om videre, såfremt det ikke er muligt at afvikle mesterskabet på denne dato.

Internationalt:

VM i Disco er stadig fastsat til afvikling 6. juni i Elblag, men dette mesterskab vil sandsynligvis blive flyttet.

Standard / Latin

Nationalt:

Det er efter bestyrelsens vurdering for usikkert at satse på afvikling den 1.-2. august, hvorfor en enig bestyrelse desværre endnu engang har måtte se sig nødsagdiget til at flyttet DM. Mesterskabet vil nok være muligt at afvikle, men i så fald med risiko for afvikling uden tilskuere, hvilket vi i bestyrelsen og dansernes repræsentant, ikke synes vil være de bedste rammer for danserne.

Derfor flyttes DM 2020 i Standard / Latin til 3.-4. oktober 2020, og såfremt det ikke vil være muligt at afvikle det på disse datoer vil DM 2020 blive aflyst og ikke blive afviklet. Der arbejdes på at det afvikle DM samme sted som oprindeligt, Hvalsø Hallen.

Internationalt:

Der er flyttet en del mesterskaber, og også en del turneringer, og det er stadig usikkert om German Open vil blive afholdt på de nuværende fastsatte datoer. Så hold øje med WDSF hjemmeside.

EM 10-dans, der afvikles i Århus er pt. fastsat stadig fastsat til afvikling 29. august 2020, men stadig en usikker dato, da dette mesterskab ikke kun er afhængig af hvordan situationen ser ud i Danmark, men også i de andre lande. Og tænkes på udrejseforbud i de enkelte lande og ikke mindst også indrejseforbud i Danmark om det stadig er gældende på det pågældende tidspunkt.