DM 2020 Information – Different Styles

DM 2020 – Different Styles

INFORMATION

Med baggrund i en del henvendelser, prøver vi her at belyse/besvare de spørgsmål, der har været:

DELTAGELSE:

DM i Different Styles afholdes for de dansere, som i sidste sæson har deltaget i vores turneringer. Det betyder, at parrene/danserne ikke rykkes op til næste sæson før efter DM. Altså hvis man i sidste sæson var sidste års børn 2, er man ved DM stadig børn 2 og først efter DM bliver man junior 1.

Har man dansere som man syntes er klar til at deltage i DM, men som ikke har danset turneringer, tilmelder man dem direkte til Rene Brix på mail: renebrix1@gmail.com. Det samme gælder for hold, der er nydannede. Husk samtidig at gøre opmærksom på, hvilken klub danseren/parret er fra.

Har et hold haft stor udskiftning, så betyder det ikke noget i år, da der er andre vilkår.

En af de bekymringer vi har fået forelagt er, at danserne ikke er klar til at deltage i DM allerede – Vurderingen må her være, at man ikke at stille op – og deltager i DM i 2021 istedet.


TILMELDING:

Tilmeldingssystemet er testet, og umiddelbart virker dette, da testen viste et positivt resultat ved test af tilmelding par/dansere.

AFVIKLING:

  • Al trafik ind og ud af salen vil blive ensrettet
  • DM afholdes i afdelinger, så børn bliver afsluttet og salen tømt inden næste afdeling – junior påbegyndes
  • Der bliver sprittet af på armlæn m.m. mellem afdelingerne og der luftes ud.
  • Der er færre dansere i solo og duo på scenen ad gangen, således at man har min. 4m pr danser.
  • Det opfordres til, at man er klædt om hjemmefra. Deltager man i flere kategorier, opfordres man til at gå ud i forhallen og klæde om, da omklædningsrummene er lukkede.
  • Ved hold vil der være 1 hold i venteposition, mens det foregående hold er på scenen.
  • Publikum skal sidde med 1 stols afstand, som minimum, undtagen familier.

Danserne skal naturligvis betale som de plejer, for hver kategori de deltager i. Når de er færdige med deres danseart, bedes de sætte sig sammen med deres tilskuer.

Publikum køber en adgang – men vi opfordrer til ikke at blive til næste afdeling, da alle gerne skal have en plads og mulighed for at se deres danser. Ønsker man så at komme ind og se næste afdeling, bedes man give plads til de, der har en aktiv danser med i afdelingen.

Af hensyn til smittefaren opfordres danserne og deres familier, til at forlade hallen, når deres DM er ovre. Dette af hensyn til max. antal mennesker i Hermans, så alle har mulighed for at kunne få 1 tilskuer med ind. Vi har ikke sat et loft over antallet af tilskuere pr. danser, men kan kun opfordre til, at det minimeres. Vi ved godt, at dette bliver et anderledes DM, men syntes samtidig, at vi skylder danserne, at DM afholdes.

Vi håber på, at alle deltagere må få en god oplevelse, og vi i samarbejde kan få dette til at lykkes.

På vegne Bredde-afdelingen og Turnerings-afdelingen

Katja Mikkelsen