DM 2020 Information – Standard / Latin

DM 2020 Standard / Latin

Information

DM 2020 afholdes planmæssigt den 3.-4. oktober 2020, dog bliver lokation en anden end oprindeligt planlagt. Hvor DM 2020 vil blive afholdt vil blive meldt ud hurtigst muligt.

Årsagen til ændringen skyldes COVID-19 restriktionerne, og derfor vil det ikke være muligt at afholde det i planlagt hal efter myndighedernes retningslinier, såfremt der ikke skulle sættes begrænsninger på publikum, og derfor også antal publikum, hver danser måtte tage med.

Tildelte klub for arrangering af DM 2020, KAF, har trukket sig fra DM weekenden, grundet ovenstående, hvilket TU har fuld forståelse for. DS bestyrelse har besluttet at overtage afholdelsen af mesterskabet, og derfor er bestyrelsen ved at finde nye rammer for afholdelsen af DM 2020, hvor myndighedernes retningslinier kan overholdes. Så rammerne for mesterskabet kan være de bedst mulige for både tilskuere, og ikke mindst dansere.

I forhold til turneringsreglement, og besættelse af udenlandske dommere, så spiller COVID-19 også her en rolle, da den her har sin påvirkning på antal udenlandske dommere, det muligvis vil være muligt at få til Danmark – Men det er besluttet, at majoriteten af udenlandske dommere, stadig skal være til stede.